Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανδρική Περιποίηση - Συμβουλές και tips


Όπως οι γυναίκες έχουν ανάγκη την περιποίηση, έτσι και οι άνδρες έχουν τις ίδιες ανάγκες. Παρακατω θα βρεις ένα πλήρη οδηγό για την ανδρική περιποίηση. Οι καλές συνήθειες στο grooming θα είναι αυτές που θα βοηθήσουν την ανδρική επιδερμίδα, να δείχνει πιο καθαρή, πιο λαμπερή και πιο υγιή. 


Πρόσωπο


Καθημερινός καθαρισμός προσώπου μόλις ξυπνήσεις. Ξεκίνα τον καθαρισμό, χρησιμοποίησε το σαπούνι προσώπου της σειράς colostrum+ ιδανικό και για άνδρες. Απαλό σαπούνι προσώπου με τη ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ, με την φυσική ουσία Colostrum (Πρωτόγαλα), αλόη και φύκια. Ο συνδυασμός των ουσιών καθαρίζει έντονα το δέρμα χωρίς να το ερεθίζει και να το ξηραίνει. Φιλικό προς το δέρμα, δεν περιέχει χρωστικές ουσίες.
Ο καθαρισμός στην ανδρική περιποίηση είναι βασικό βήμα για τα επόμενα, διότι η επιδερμίδα συσσωρεύει ρύπους και λιπαρότητα.




Essens_shaving_foam

Αν ξυρίζεσαι καθημερινά, o αφρός ξυρίσματος της Essens είναι αυτό που ψάχνεις. Προστατευτικός και λιπαντικός αφρός ξυρίσματος για εύκολο, άνετο και γρήγορο ξύρισμα.

Τα συστατικά των εκχυλισμάτων της φύτρας σταριού, της μαγιάς μπύρας (κρασιού), του υαλουρονικού οξέως και της πανθενόλης βοηθούν να ενυδατωθεί και να αναγεννηθεί το λιπιδικό επιδερμικό στρώμα του κατεστραμμένου δέρματος. Το σύνολο των συστατικών είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση από κνησμό και για την καταπράϋνση του ερεθισμένου δέρματος






Ενυδάτωση

 μία σωστή ανδρική περιποίηση χρειάζεσαι ενυδάτωση. Από την φύση του το ανδρικό δέρμα έχει τάση λιπαρότητας,  αλλά και αφυδατώνεται πολύ εύκολα. Το ξύρισμα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, όμως το κάνει πιο ευαίσθητο στους εξωτερικούς παράγοντες. 
Απαραίτητο συμπλήρωμα η after shave balsam με aloe vera, με ευχάριστo ξυλώδες και πικάντικο άρωμα, ενυδατώνει και ταυτόχρονα προστατεύει τέλεια το δέρμα μετά το ξύρισμα.



Περιέχει βούτυρο Καριτέ και σύμπλεγμα συστατικών από ευεργετικά ακόρεστα λιπαρά οξέα. Αυτά τα οξέα απορροφώνται εύκολα από την επιδερμίδα και δεσμεύουν το νερό εξαιρετικά καλά με αποτέλεσμα το δέρμα να ενυδατώνεται επαρκώς. Το βούτυρο Καριτέ προστατεύει το δέρμα από τις επιβλαβείς κλιματολογικές συνθήκες, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και επιβραδύνει τη γήρανση.

Έχει αντιφλεγμονώδεις και θεραπευτικές επιδράσεις, περιέχει βιταμίνες Α, D , Ε, F και υποστηρίζει την φυσική άμυνα του δέρματος.



Προστασία ματιών

Σημαντική περιοχή σε ένα πρόσωπο είναι η περιοχή των ματιών, είναι το πρώτο που φανερώνει την ηλικία μας. Ιδανικό προϊόν είναι το αντιγηραντικό gel ματιών  Colostrum +.


Tο gel ματιών περιέχει τη ΝΕΑ συνταγή, το φυσικό συστατικό Colostrum (Πρωτόγαλα) και Yαλουρονικό Oξύ. Το gel μειώνει το πρήξιμο και ανανεώνει την περιοχή των ματιών. To gel διεισδύει εύκολα στο δέρμα, χάρη στην πολύ λεπτή υφή του.






Αντηλιακή προστασία

Την αντηλιακή προστασία την έχουμε ανάγκη όλο τον χρόνο. Είναι η καλύτερη αντιρυτιδική πρόληψη.  Αν κάνεις κάποιο εξωτερικό άθλημα, θα πρέπει πάντα να βάζεις την αντηλιακή σου πριν την άσκηση.
Προτείνουμε την Αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας SPF30, για πρόσωπο και σώμα.


Περιέχει Aloe Vera για μακράς διάρκειας και αποτελεσματική προστασία του δέρματος κατά την ηλιοθεραπεία.

Η κρέμα εφαρμόζεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Παρέχει αποτελεσματική προστασία ενάντια και στις δύο ακτίνες UVA και UVB, είναι ανθεκτική στο νερό και την τριβή.

Δεν περιέχει parabens.

Tips για μία ολοκληρωμένη ανδρική περιποίηση







Μαλλιά – Γένια

Η ανδρική τρίχα έχει περισσότερες ανάγκες από την γυναικεία. Επιλέξτε ανάμεσα στα δύο σαμπουάν της Essens για ξηρά ή κανονικα - λιπαρά μαλλιά.

 
Εντελώς νέα, μοντέρνα φόρμουλα με ελαφρύτερη συνταγή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σας και αυτό που μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε μέρα. Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι βιοδιασπώμενα και ως εκ τούτου μή τοξικά για το περιβάλλον.

Τα ΝΕΑ Σαμπουάν περιέχουν ένα μείγμα από εξαιρετικής αποτελεσματικότητας καθαριστικά συστατικά που παρέχουν εξαιρετικό αφρό και σταθερότητα του αφρού που οδηγεί σε προσεκτικό πλύσιμο όλων των ακαθαρσιών από τα μαλλιά. Τα Σαμπουάν έχουν υψηλή διαβρεξιμότητα - την ικανότητα να εμμένουν στην επιφάνεια της τρίχας, η οποία επιτρέπει ευκολότερο ξεπλύσιμο και την επιτάχυνση της διαδικασίας πλύσης. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένα από μαλακτικές ουσίες, οι οποίες συμβάλλουν στην εύκολο χτένισμα, χωρίς τη χρήση μαλακτικού. Τα σαμπουάν έχουν μια κατευναστική επίδραση, δρουν ενάντια στην ξηρότητα του δέρματος της κεφαλής και βελτιώνουν την τελική ποιότητα της τρίχας



Προσωπικότητα


Αυτό που σε κάνει ακαταμάχητους είναι η προσωπικότητα σου! Ένα κομμάτι της προσωπικότητα σου είναι το άρωμα σου, επέλεξε ένα άρωμα που να σε αντιπροσωπευει  και να γεμίζει αυτοπεποίθηση.


Ζητηστε από έναν συνεργάτη της Essens να σας βοηθήσει να βρείτε μαζί τ δικό σας μοναδικό άρωμα, που θα συμπληρώνει την καθημερινή σας εμφάνιση. 



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Essens

επισκεφτείτε το eshop μου


www.myessens.org

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι είναι το πρωτόγαλα (colostrum) Ποια τα οφέλη στην υγεία

Το πρωτόγαλα (στα λατινικά: Colostrum, ενώ στα αρχαία: πύαρ) είναι το «γάλα» των πρώτων ωρών και ημερών, που τα θηλαστικά παρέχουν στα νεογνά τους. Έχει κιτρινωπό χρώμα και είναι το πρώτο γάλα που παίρνει το νεογέννητο αμέσως μετά τον τοκετό και είναι σχεδόν ο μόνος δρόμος για την απόκτηση της παθητικής ανοσίας που χρειάζεται το νεογνό για την βιωσιμότητα του. Είναι πλούσιο σε ρυθμιστικούς παράγοντες και περιέχει συστατικά που το καθιστούν τη πρώτη και σημαντικότερη διατροφική πηγή για την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού σύστημα του νεογνού στο πρώτο εξαιρετικά ευάλωτο στάδιο της ζωής τους. Το πρωτόγαλα βοοειδών παρέχει ανοσολογικούς και αυξητικούς παράγοντες που είναι σχεδόν ίδιοι με αυτούς που βρίσκονται στο ανθρώπινο μητρικό γάλα.. Περιέχει πολλά σημαντικά συστατικά που το καθιστούν την πρώτη και σημαντικότερη διατροφική πηγή για το ανοσοποιητικό σύστημα του νεογνού, δηλαδή μεταφέρει έτοιμα αντισώματα από την μητέρα στο νεογνό. Κλινικές Εφαρμογές Το Βόειο πρωτόγαλα περικ

Περιποίηση ποδιών - Φροντίζουμε ότι μας στηρίζει

Ένα από τα σημεία του σώματος που καταπονούνται περισσότερο αλλά δεν έχουν την φροντίδα που τους αξίζει είναι τα πόδια. Η σωστή υγιεινή τους είναι απαραίτητη όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και το χειμώνα για την αποφυγή διάφορων προβλημάτων. Η περιποίηση ποδιών αποτελεί πλέον μία καθημερινή ανάγκη λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής! Η πολύωρη ορθοστασία, τα ακατάλληλα παπούτσια, η γυμναστική, αλλά και τα περιττά κιλά είναι λίγοι μόνο από τους παράγοντες που επιβαρύνουν τα πόδια μας. Επειδή όμως δεν πρέπει να αμελούμε την φροντίδα και υγιεινή τους, είναι σημαντικό να την εντάξουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα • Η απαλή και ενυδατική κρέμα της essens τροφοδοτεί και αναζωογονεί αποτελεσματικά τα ξηρά και κατεστραμμένα πόδια• κατάλληλο για καθημερινή χρήση • παρέχει έντονη ενυδάτωση, μαλακώνει το σκληρό και ρυτιδωμένο δέρμα, φροντίζει το ραγισμένο δέρμα, αποτρέπει την εμφάνιση ξηρότητας και αναζωογονεί ευχάριστα τα κουρασμένα πόδια και γάμπες • η ουρία ή το ουρικό οξύ χρησιμοποιείται ευ

Στοματικό διάλυμα με αλοη, τζίντζερ μάραθο και μέντα. Το απαραίτητο συμπλήρωμα στην καθημερινή φροντίδα των δοντιών.

Διακριτικό στοματικό διάλυμα με aloe vera και φυσικό γλυκαντικό από στέβια , είναι ιδανικό για τη συμβολή στην στοματική φροντίδα, ειδικά όταν είναι δύσκολο να καθαριστούν τα δόντια μετά από τα γεύματα με μια οδοντόβουρτσα. Έχει αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές ιδιότητες, προστατεύει το στόμα από τη ξηρότητα. Έχει ήπιο αναλγητικό αποτέλεσμα, υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία της στοματικής μικροχλωρίδας, αποτρέπει τη φθορά των δοντιών και την κακή αναπνοή. Το στοματικό διάλυμα περιέχει έναν τέλειο συνδυασμό από προσεκτικά επιλεγμένα, φυσικά συστατικά: Η Aloe Vera Barbadensis Miller προέρχεται από οργανικές φυτείες στο Μεξικό και το εκχύλισμα της, που χρησιμοποιείται στο στοματικό διάλυμα, είναι πολύτιμο για τα ισχυρά αντιβακτηριακά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματά της. Περιέχει ένα μείγμα βιταμινών, μετάλλων, ανόργανων ουσιών και οργανικών ενώσεων. Τα ενεργά συστατικά του εκχυλίσματος συμβάλλουν στη μείωση της βακτηριακής ανάπτυξης. Το εκχύλισμα από Τζίντζερ μετριάζει τις φλεγμονώδε